04.08.13

Вперше в Полтаві відбувся офіційний бревет на 200 км

Бревет 200 км «Охтирський транзит», який відбувся 3 серпня у Полтаві приніс масу задоволення всім його учасникам. Не зважаючи на дощову погоду на старт приїхали 42 учасники.
Рівно о 08:00 з привокзальної площі Полтави-Київської виїхали веломарафонці до міста Охтирка, що є серединою 200 кілометрової дистанції. Там вони відмічалися на контрольному пункті, відпочивали і поверталися до Полтави де й фінішували.
Не зважаючи на не зовсім якісні для шосейних марафонів дороги, залиті дощем ямки на них, зустрічний вітер а також часті проколи камер у деяких учасників, всі бреветчики вклалися у контрольний час 13,5 годин. Кращі результати марафону показала команда із м. Кременчука. Вона проїхали 200 км за 7 годин 4-10 хвилин. 
Багато хто із учасників вперше виїхали на таку дистанцію. Навіть був один учасник із Запоріжжя, який здолав цю відстань на зовсім незвичному для марафонів велосипеді.
В марафоні взяли участь і 4 жінки, які майже всім складом взяли участь у жіночому велопараді наступного дня.
Бревет 200 км «Охтирський транзит» проводив Рандонерський Клуб «Velo-Sport Sumy Randonneurs» згідно з щорічним Міжнародним Календарем Всесвітньої асоціації рандонерів «Les Randonneurs Mondiaux», затвердженим Паризьким Клубом «Audax Club Parisien». А в Полтаві координатором цього заходу був Олександр, відомий на велофорумі "БЫСТРЕЕ ВЕТРА" як "schwarz".
Спортсменів-аматорів підтримала і наша громадська організація а також ТМ мінеральна природна столова вода "ЗІНЬКІВСЬКЕ ДЖЕРЕЛО".
Більше фото в альбомі ТУТ.


ГО "ВЕЛОПОЛТАВА"

Немає коментарів:

Дописати коментар