25.01.13

Потрібна допомога для проекту «МАНДРУЙМО ПОЛТАВЩИНОЮ»

ГО "ВЕЛОПОЛТАВА", як ініціатор проекту з маркування туристських маршрутів з активним способом пересування «МАНДРУЙМО ПОЛТАВЩИНОЮ» (далі – Проект), запрошує небайдужих долучитися до доброї справи!
Отже, незважаючи на зиму за вікном, Проект потребує активної роботи. А саме - планування роботи на 2013 рік. Тому, вже зараз, ми вирішили сформувати команду для роботи над Проектом.

Вже зараз нам потрібні:
- Керівник Проекту – людина, яка буде безпосередньо куратором, обов'язком якої буде: планування роботи, планування та керівництво маркуванням, підводити підсумок роботи в кінці сезону;
- Картограф (назвемо цю посаду так) – людина, яка буде опрацьовувати маршрути подані на розгляд, безпосередньо керувати розвідувальною експедицією, розроблювати схему маркованого шляху та його детальний опис;
- Робоча група з робіт по маркуванню - група людей, які мають бажання ходити з банкою фарби та «фарбувати дерева» =) (кількість необмежена).
Зразу скажу, що робота важка і вимагає повної віддачі. До того ж треба бути готовим до проблем пов'язаних з непорозумінням з місцевою владою та населенням. Якщо ці моменти нікого не лякають, то ми будемо вдячні вашій допомозі, адже ми неабияк її потребуємо!
P.S. Ми не звалимо на вас цю роботу! Ми будемо завжди поряд і допомагати в роботі. Але на жаль, є кілька проектів, які потребують нашої уваги не менше чим маркування маршрутів.
З повагою Роман.

форма заявки

Немає коментарів:

Дописати коментар