23.01.13

Велолюбителі завітали до школи-інтернату № 2

Днями представники громадської організації «ВЕЛОПОЛТАВА» завітали до Полтавської школи-інтернату №2 та поспілкувалися з його вихованцями на тему «Велосипед: відпочинок і туризм».
Роман Неділько, член Правління ГО «ВЕЛОПОЛТАВА» розповів як минула зустріч:
- Особисто в мене враження - найпозитивніші! Чудові хлопці та дівчата, виховані та привітні. Зустріч з ними відбулася у дуже дружній атмосфері. Склалося враження, що після цілого дня накручування педалей, ми з друзями сидимо у таборі біля багаття та ділимось враженнями. Таке рідко буває, але тут саме так і було.

Звичайно, розповідь та фото ніколи не передадуть тих почуттів, які відчуваєш, перебуваючи у поході – подиху зустрічного вітру, приємної втоми, моменту радості, коли доїжджаєш до місця тощо. Хочеться, щоб хлопці та дівчата самі мали змогу спробувати життя у ритмі outdoor, відчути неосяжний простір вражень та смак пригод, адже вони і самі цього прагнуть. Це було помітно у кожному, хто захоплено дивився наші фото.
Наша розмова мала й інформативний характер: ми стисло розповіли про основні поняття, з якими стикається людина, яка вирішила спробувати велотуризм. Звісно, говорячи про переваги велосипедного туризму над іншими видами, ми не могли не звернути увагу на високий ризик, адже більшість маршрутів проходить автомобільними шляхами, що, в свою чергу, потребує великої уваги від велотуриста.
Розповіли ми і про активне суспільне життя нашої спільноти: Велодень, туристичні змагання, велозмагання, тощо. Маю надію, що наша зустріч не пройшла даремно, а почута і побачена інформація зародила в хлопцях та дівчатах спрагу до мандрів… Адже мандри відкривають світ!
На завершення зустрічі від імені велосипедистів нашого міста голова Правління ГО «ВЕЛОПОЛТАВА» Валерій Нурумов вручив вихованцям школи-інтернату ремонтні комплекти для подарованих на Велодень-2012 велосипедів.

Немає коментарів:

Дописати коментар