28.12.12

З Новим Роком та Різдвом Христовим!


Шановні наші друзі та колеги!!!

Від усього серця вітаємо Вас із самими довгоочікуваними і світлими святами -

З Новим Роком та Різдвом Христовим!

Це усіма нами улюблені та радісні дні з дитинства, наповнені світлом свята спільної радості, веселощів, очікування чуда й казки, душевного тепла та надії!
Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2012 рік був прожитий не дарма. Цей рік був насичений подіями - цікавими мандрівками, соціальними акціями, змаганнями та різноманітними покатеньками. Він подарував нам радість зустрічей й відкритів, перемог і досягнень, нових друзів і життєвий досвід!
Напередодні Нового Року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов'язково здійсняться. Від усієї душі зичимо Вам великого людського щастя, міцного здоров'я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай прийдешній рік виправдає ваші самі добрі надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім'ям. Нехай панують у ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов!

З повагою ГО "ВЕЛОПОЛТАВА"

1 коментар:

  1. Хлопці та дівчата!

    Також поздоровляємо вас З Новим Роком та Різдвом Христовим! І щиро зичимо вам нових велодосягнень у Новому Році! А якщо та зміюка щось напартачить - то пустимо її на пасок або ланцюг :))

    З повагою, Veliki.ua

    ВідповістиВидалити