16.10.12

Передано 11 інсулінових помп для діток хворих на цукровий діабет

9 жовтня у актовій залі Полтавської дитячої міської лікарні відбулася прес-конференція по передачі медичного обладнання, закупленого за результатами VII акції благодійного Фонду. У нашій області у рамках акції вдалося зібрати 221305,55 грн. сума значно більша, ніж минулого року.
Всього ж по Україні зібрано 3960302,42 грн. Цьогорічна акція на Полтавщині проходила надзвичайно активно.
5-6 травня мешканці обласного центру стали свідками незвичайного флеш-мобу за участі авто-, мото- та вело техніки. Близько сотні машин, байків та велосипедів вибудували фігуру «живе серце», а наступного дня учасники влаштували виставку ретро автомобілів та байків на центральній вулиці Полтави. Приєдналися до цієї доброї справи небайдужі велосипедисти нашого міста та зокрема члени ГО «ВЕЛОПОЛТАВА».
У рамках акції наше місто відвідав і Кузьма Скрябін з запальним виступом у рок-н-ролл кафе «Villa-крокоділа», а у клубі «Podium» очільник міста О. Мамай разом з депутатським корпусом на благодійному балу не лише танцювали вальс, але і купляли картини на благодійному аукціоні надані полтавською спілкою художників та галереєю «Арта».
На вказану суму Фондом було закуплено на Полтавщину 11 інсулінових помп для діток хворих на цукровий діабет, віком до 5 років.
Передати помпи юним полтавцям приїхав меценат та голова наглядової ради Фонду польський підприємець Єжи Конік.
Єжи Конік розповів про цьогорічні результати діяльності Фонду, перспективи на майбутнє та подякував всіх, хто брав участь у акції.
Наступного року акція пройде з 7 по 28 квітня, а тематикою обрано допомогу дітям з вадами слуху.

Немає коментарів:

Дописати коментар