27.09.12

Грамота за марковані маршрути

Під час святкування та урочистостей з нагоди відзначення Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні на регіональному рівні була нагороджена Громадська організація "ВЕЛОПОЛТАВА" за створення у рамках проекту «Мандруймо Полтащиною» маркованих туристських маршрутів з активними способами пересування в селищі Опішня.
Урочистості відбулися у Полтавському академічному обласному театрі ляльок за участю заступника голови облдержадміністрації Віктора ШАДЧНЄВА. В заході взяли участь начальники управлінь та відділів обласної державної адміністрації, депутати обласної ради, начальники відділів культури і туризму райдержадміністрацій, міськвиконкомів, представники туристичного бізнесу області, музейних закладів, викладачі та студенти вузів міста Полтави.
Під час святкування проведено спільне засідання туристичного загалу Полтавської області, нагороджені переможців конкурсу «Туристична гостинність Полтавщини».
«Наша область, з її унікальним геополітичним розташуванням, історико-культурними пам'ятками, неповторними краєвидами та унікальними архітектурними комплексами, безцінними рекреаційними ресурсами та привітними щирими людьми має всі умови для розвитку туристичної індустрії», – зазначив заступник голови Полтавської облдержадміністрації Віктор ШАДЧНЄВ.

Немає коментарів:

Дописати коментар