20.06.15

"Велосипедом на роботу" - корисна альтернатива громадському транспорту та власних автівок


На "Ранкову велокаву", що проводилася у Полтаві в рамках Дня "Велосипедом на роботу" приїхали не так вже й багато велосипедистів, адже погода не сприяла а інші не їздять на роботу через центр.

Велосипедисти почали з'їжджатись до місця збору "Львівської кав'ярні" ще з 07:30, а ближче до 08:00 дехто вже поспішав на роботу, а дехто тільки «підрулював», щоб випити кави та пригоститися смаколиками від "Дом.Кафе" у приємній велокомпанії.
До підтримки заходу долучилась також представник міської влади - Оксана Деркач. Сподіваємося, що це не тільки для піару але й для реальної підтримки розпочатого проекту "Полтава велосипедна" та подальшого розвитку велоінфраструктури у Полтаві.

Цього разу літній День "Велосипедом на роботу" відбувся у 8 містах України: Києві, Запоріжжі, Кривому Розі, Львові, Миргороді, Мукачеві, Полтаві та Харкові.

Ця акція проводиться з метою показати, що велосипед – це повноцінний транспортний засіб, яким можна користуватися для щоденних поїздок по місту: на роботу, навчання чи в будь-яких інших справах. Ця подія – також привід нагадати про необхідність створення якісної велосипедної інфраструктури в містах України, щоб широке коло людей сповна відчуло переваги їзди на велосипеді.

 


Організатори акції у Полтаві: ГО "СІТІ ЛАБ", ГО "ВелоПолтава"

Немає коментарів:

Дописати коментар