13.10.14

Представниці ВелоПолтави долучилися до Велофоруму-2014

11–12 жовтня 2014 року вже в шосте в Україні у м. Львів відбулася міжгалузева конференція Велофорум-2014.


Конференція Велофорум-2014 у м.Львів

Основними темами конференції були транспортна політика, сталий розвиток та громадянське суспільство. Основними цільовими групами – активісти громадського сектору, представники органів місцевої влади, спеціалісти з містопланування і транспортної інфраструктури, студенти. Цьогорічні учасники представляли 23 міста України, а також міста Чехії, Франції, Польщі та Білорусі.

Учасники конференції

До участі у конференції долучилися аспіранти кафедри автомобільних доріг, геодезії та архітектури сільських будівель Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, члени ГО "ВелоПолтава", Вікторія Івасенко і Ліна Гасенко.

Вікторія Івасенко знайомить учасників конференції з результатами свого дослідження «Проектування велосипедної інфраструктури з урахуванням потреб маломобільних груп населення»

Дівчата отримали змогу познайомитися із доповідями про культуру щоденного користування велосипедами в містах, відносини між велосипедистами і автомобілістами, велосипеди як частину урбан-культури, стереотипи і міфи про велосипед у місті. Отримані знання допоможуть їм у виконанні дисертаційних робіт та проектуванні інфраструктури для руху велосипедистів та людей з обмеженими можливостями.

Немає коментарів:

Дописати коментар