30.10.14

Закриття Велосезону 2014


Закриття сезону - це не привід поставити свій велосипед припадати пилом на балконі, а хороша можливість влаштувати свято: зустрітися, прокататися, згадати покатеньки та спланувати цікаві подорожі у новому сезоні. Якщо ви хоч раз були на наших заходах, вам варто приїхати до нас на закриття! А коли не були, то це відмінний привід почати кататися з нами! Приїжджайте і кличте друзів! В програмі: велопробіг по місту до заміської галявини, традиційний пікнік на природі з іграми та душевними розмовами.

Коли: в суботу об 11:00  1 листопада 2014 року
Де збираємося: площа біля театру Гоголя
З якою швидкістю їдемо: 15-20 км / год
Яким маршрутом їдемо: Театр Гоголя - Біла альтанка - спуск до вул. Леніна - вул. Пролетарська - вул. Зелена острів - полянка на Зеленому острові.
Яку відстань треба осилити: зовсім небагато, не більше 3 км
Що у нас під колесами буде: асфальт / грунт 90/10%
Скільки тусуємося: поки не набридне
Максимальна кількість учасників: скільки на галявинці поміститься
Що беремо з собою: справну техніку, велосвітло, налобні ліхтарі, задні маячки, ремкомплект, воду, сосиски, компот, печеньки, чай в термосі, гроші, теплий одяг, підпопники, фрізбі, м'яч, гітару, гармошку, гарний настрій, друзів.

Прораховуйте те, як можуть повести себе інші учасники дорожнього руху, як при грі в шахи. Правила дорожнього руху ніхто не відміняв !!!!

Подробиці на велофорумі БЬІСТРЕЕ ВЕТРА.


Дивіться також:
Велосезон-2014 - відкрито !!!
Близько 600 велосипедистів взяли участь у Велодні в Полтаві
Відбувся жіночий велопарад "Сукня в горошок"

Немає коментарів:

Дописати коментар