04.09.13

Велоестафета "Полтава-Гадяч-Котельва"

На виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти-майбутнє України» з метою популяризації у регіонах здорового способу життя, залучення дітей до всебічного розвитку кожної дитини та в рамках Всеукраїнської Вахти Пам'яті «ПИШАЄМОСЯ ВЕЛИКОЮ ПЕРЕМОГОЮ!», приуроченої до 70-річчя визволення України від фашистських загарбників, а також з нагоди Дня фізичної культури та спорту 13 вересня на території Полтавської області стартує велоестафета, що пройде за маршрутом Полтава-Гадяч-Котельва.
Метою акції є консолідація українського суспільства навколо ідеї єдності України, його оптимізації, виховання всебічно розвинутої, гармонійної, здорової людини. Проведення подібного заходу в усіх регіонах одночасно є одним із ефективних та дієвих механізмів досягнення вищевказаної мети. 
Велоестафета включає в себе весь комплекс урочистих, меморіальних заходів, приурочених до 70-річчя визволення населених пунктів Полтавщини від фашистських загарбників, проведення тематичних мітингів, урочистих церемоній покладання квітів до пам'ятників (монументів, меморіалів) воїнам-визволителям, партизанам, підпільникам, трудівникам тилу, які своїми ратними і трудовими подвигами наближали довгоочікуваний день визволення від фашистських загарбників, день Великої Перемоги, організація екскурсій для ветеранів (вдів та дітей загиблих воїнів-визволителів) по місцях бойової слави з відвідуванням братських могил, пам'ятників, меморіалів. 
Велоестафета проходить за маршрутом просування військових частин та з'єднань, партизанських загонів, які визволяли територію області від фашистських загарбників. 

Інформаційно-методичний 
відділ Полтавського ОЦФЗН 
«Спорт для всіх»

Немає коментарів:

Дописати коментар