20.09.13

ВелоПолтава на Міжнародному бізнес-турсалоні "Полтавщина-2013"

Члени "ВелоПолтави" Валерій Нурумов та Юрій Репало взяли участь у Міжнародному бізнес-турсалоні "Полтавщина-2013" та в його рамках провели велоекскурсію містом-курортом Мигрогод.
Бізнес-турсалон - це перший великий туристичний захід на Полтавщині, що включав в себе форум-спілкування, виставку туристичних експозицій і пропозицій, екскурсію знаменитим курортом та велоекскурсію музеями міста.
Представники "ВелоПолтави" з цікавістю подивилися виставку а також поспілкувалися та обмінялися досвідом з представниками районів Полтавської області - Комсомольська, Хорола, Зінькова, Лохвиці. На турсалоні були також представники Болгарії, Грузії, Брянської області (Росія), Мінська (Білорусії) та інших країн.
Полтавщина цікава своїми мальовничими ландшафтами та історичними пам'ятками, і в любому куточку нашої області, кожний турист або велотурист знайде для себе щось цікаве!
Родзинкою бізнес-турсалону стала цікава велоекскурсія музеями: Кераміки, Гурамішвілі та Краєзнавчим... Дуже багато цікавого, невідомого та нового було побачено та почуто під час неї. Тому усім, кому доведеться бути в Миргороді рекомендуємо відвідати ці культурні заклади. Також дуже цікаво було оглянути забудову та оформлення санаторіїв і пансіонатів у цьому місті-курорті.
На завершення заходу всі учасники турсалону змогли послухати та потанцювати під запальні пісні групи "Фрістайл" а також подивитись феєрверк.
Запланований велоПВД Миргород-Лубни із-за погодних умов був перенесений на інший час. А ми з іншими учасниками турсалону поверталися в Полтаву автобусом у доброму гуморі і піднесеному настрої, а також з новими задумами маршрутів та планами велопоходів на новий велорік!

Немає коментарів:

Дописати коментар