16.11.12

ГО "ВЕЛОПОЛТАВА" розробляє та пропонує маршрути з активним способом пересування на Полтавщині

Громадська організація "ВЕЛОПОЛТАВА" взяла участь у VІ Міжрегіональній виставці - турсалону "Відпочивайте на Полтавщині!", яка проходила 15-16 листопада в місті Полтава. Представники організації презентували відвідувачам спільний проект по знакуванню туристичних маршрутів "Мандруймо Полтавщиною", а також проект активного відпочинку "Доступний велотуризм".

- Наша організація вперше прийняла участь у такому масштабному, міжрегіональному заході. Під час перебування на виставці, нам випала нагода поспілкуватися з представниками і райдержадміністрацій, і туристичних агенцій, і власниками "зелених садиб",  і екскурсоводами. Серед них ми зустріли вже добрих знайомих друзів, а також познайомились з новими цікавими представниками туризму і сподіваємося на подальшу співпрацю з ними. - говорить голова правління ГО "ВЕЛОПОЛТАВА" Валерій НУРУМОВ.
Підсумовуючи свою участь у цьому заході, представники ГО "ВЕЛОПОЛТАВА" ще раз роблять висновок, щоб добре відпочити та побачити щось нове та цікаве, не обов'язково їхати в далекі краї, все це є у нас поряд. Тому активно МАНДРУЙТЕ ПОЛТАВЩИНОЮ а також комфортно відпочивайте на ПОЛТАВЩИНІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар