22.05.12

Запрошуємо на Всеукраїнський Ведодень

26 травня тисячі велосипедистів по всій Україні зберуться на наймасовішу акцію "Всеукраїнський Велодень". Більш як у 30 містах велосипедисти проїдуть центральними вулицями своїх міст на традиційному велопараді, виступаючи за взаємоповагу на дорогах.
Велодень 2012 у Полтаві розпочнеться о 10:00 у трьох місцях збору велосипедистів:  пам'ятник Зигіну, майданчик напроти Вічного вогню (вул. Фрунзе), майданчик біля кафе "Хуторок" (більше інформації на форумі "Быстрее ветра"). Об 11:30 в Корпусному парку для загального збору велосипедистів відбудеться невеличкий мітинг на якому відзначать кращих у розвитку велоруху міста. Також, з ініціативи ГО "ВЕЛОПОЛТАВА" буде вручено велосипеди дітям школи-інтренату № 2, які були куплені за кошти зібрані небайдужими велосипедистами нашого міста.
О 12:00 стартує велопарад, який проводять велофорум "БЫСТРЕЕ ВЕТРА" та ГО "ВЕЛОПОЛТАВА" за підтримки Полтавської міської ради, Полтавського обласного центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх". Колона велосипедистів проїде навколо Корпусного парку а далі буде рухатись по маршруту кільцевого автобусу. Після завершення велеопараду колона здійснить переїзд до місця проведення заміської частини Велодня до дамби в с. Вакуленці, де пройдуть велосипедні перегони, конкурси а також велоквест.
В цей день також о 10:00 пройдуть велозмагання для дітей 3-7 років в Корпусному парку. О 14:00 стартує обласний велопробіг "Пам'яті Ковпака" та розпочнеться велоорієнтування в Парку "Перемога".
Велодень у форматі велопараду буде проводитися вп'яте у нашому місті. Кожного року до акції долучалися все більше учасників. З 2008 року, коли участь у заході узяло 15 людей, акція збільшила масштаби до кількох сотень учасників. В минулому році до акції також приєдналися міський голова Олександр Мамай, секретар міської ради Оксана Деркач та заступник голови - керівник апарату облдержадміністрації Валерій Пархоменко.
Важлива примітка!
Акція не є політичною і є проявом доброї волі велосипедистів міста Полтави.

Немає коментарів:

Дописати коментар