08.04.12

Готуймося до Всеукраїнського Велодня

Тисячі велосипедистів по всій Україні зберуться на наймасовішу акцію "Всеукраїнський Велодень". Більш як у 30 містах велосипедисти проїдуть центральними вулицями своїх міст на традиційному велопараді, виступаючи за взаємоповагу на дорогах.
  • Ми є рівноправними учасниками дорожнього руху.
  • Велостоянки в громадських місцях - така ж данина поваги громадянам міста, як і парковки для автомобілів або переходи для пішоходів.
  • Велосипед - екологічно чистий вид транспорту й всім велосипедистам небайдужі проблеми екології і те, в якому вигляді ми залишимо нащадкам навколишнє середовище.
Велодень у форматі велопараду буде проводитися вп'яте у нашому місті. Кожного року до акції долучалися все більше учасників. З 2008 року, коли участь у заході узяло 15 людей, акція збільшила масштаби до кількох сотень учасників - в минулому році зібралося близько 260 учасників. До акції також приєдналися міський голова Олександр Мамай, секретар міської ради Оксана Деркач та заступник голови - керівник апарату облдержадміністрації Валерій Пархоменко.

Цього року Велодень проводитиметься
26 травня 2012 року

Тож, друзі, давайте разом поміркуємо, як найкраще провести наше спільне свято! Обговорення розпочато на велосипедному форумі "БЫСТРЕЕ ВЕТРА"

Важлива примітка! Акція не є політичною і є проявом доброї волі велосипедистів міста Полтави.

Немає коментарів:

Дописати коментар