30.09.11

Житель Карлівки виграв велосипед на Гала-радіо

Зовсім недавно полтавці зустрічали учасників Всеукраїнської велоестафети "Спорт для всіх єднає Україну", яка проходить щорічно на початку вересня. В рамках проведення цієї велоестафети Всеукраїнським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» разом з Гала-радіо був проведений конкурс «Збери собі ровера». Щобудня в програмі ді-джея Маргарити проводився інтерактив з слухачами, під час якого ведуча нагадувала про конкурс та вказувала, за яку деталь велосипеда сьогодні можуть поборотися слухачі. Звучало запитання, відповіді на яке приймалися на електронну скриньку. В фінальній програмі здійснився розіграш велосипеда серед тих, хто кожен день надсилав правильні відповіді на запитання і, тим самим, зібрав усі деталі велосипеда.

Переможцем цього конкурсу та власником новенького велосипеду від Всеукраїнського центру ФЗН «Спорт для всіх» та Гала-радіо став В’ячеслав ЧУРАКОВ з м. Карлівки.
Вручали велосипед переможцю представники Полтавського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». При цьому начальник центру Людмила КАЛАПТУРОВСЬКА розповіла про конкурс та щорічну велоестафету а також запропонувала полтавським велосипедистам приймати учать у подібних заходах.
Привітав переможця також голова правління ПМГО "ВелоПолтава" Валерій НУРУМОВ та побажав активного розвитку велоруху у місті Карлівка.

Немає коментарів:

Дописати коментар