01.09.11

Всеукраїнська велоестафета «Спорт для всіх єднає Україну»

Вже всьоме в 2011 році стартуватиме Всеукраїнська велоестафета «Спорт для всіх єднає Україну». Організатори заходу мають на меті привернути увагу громадськості до проблем безпеки велосипедного руху українськими шляхами, а також, створення сприятливих умов для здорового, активного способу життя та відпочинку.
Всі бажаючі, хто має власний технічно справний велосипед, достатньо високий рівень фізичної підготовки та не має протипоказань до надмірних фізичних навантажень мають можливість стати кандидатом до збірної команди велосипедистів Полтавської області.
Маршрут команди: Полтава (від’їзд 6 вересня о 10:00) – Харків (приїзд 6 вересня, ночівля, від’їзд 7 вересня) – Суми (приїзд 7 вересня, ночівля, від’їзд 8 вересня) – Чернігів (приїзд 8 вересня, ночівля, від’їзд 9 вересня) – Київ (приїзд 9 вересня, ночівля, 10 вересня збір учасників на головній площі країни, від’їзд команди до Полтави). Харчування та ночівля за рахунок приймаючих організацій в містах, проїзд Київ-Полтава – за рахунок Полтавського ОЦФЗН «Спорт для всіх».
Заявки подаються до 20 серпня 2011 року до Полтавського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за адресою: 36011 м.Полтава, вул.Пушкіна,16, тел/факс: 611-856, Email: sportpoltava@ukr.net

Немає коментарів:

Дописати коментар