14.05.23

Подяка учасницям жіночого велопробігу «Весна іде, красу несе!»

14 травня в Полтаві відбувся жіночий велопробіг основною темою, якого була Весна та Жіноча краса, та підтримка захисників свободи та незалежності України! Висловлюємо свою найщирішу вдячність всім учасницям, всім велоледі, які так яскраво прийняли в ньому участь! Символічно, що в цей день ще відзначається День матері, української матері, сини та дочки, якої мужньо боронять свою країну!

Ваша участь у велопробізі «Весна іде, красу несе!» демонструє силу жіночої солідарності і єдності, яка допомагає триматися у ці складні часи.  Ви показали, що можна цінувати здоров’я і радість руху навіть за таких обставин, і це додає сил нашим захисникам. Ваш вчинок є прикладом турботи про тих, хто захищає нас, про їхню мужність і відвагу. Ви висловили найщирішу підтримку нашим військовим, зберігаючи життєрадісний і активний підхід до життя.

Ваша енергія та мотивація були надзвичайно вражаючими, і ви зробили цей велопробіг незабутнім досвідом для всіх нас.

Від кінець велозаходу учасниці велопробігу зробили загальне фото біля пам'ятника Т. Г. Шевченко та хвилиною мовчання вшанували тих, хто віддав своє життя за свободу України!

Дуже сподіваємоя, що ми зможемо зустрітися знову на наступному велопараді та створимо ще більше незабутніх спогадів разом.

Ще раз дякуємо Вам всім за незабутні емоції та позитивну енергію, яку Ви внесли в цей захід.

Немає коментарів:

Дописати коментар