04.05.23

Жіночий велопробіг «Весна іде, красу несе!»

Жіночий велопробіг
«Весна іде, красу несе!»

📅 Коли: 14 травня 2023 року
🕙 Час зустрічі: 10:30
🚩 Де: Біла Альтанка

Наш велопробіг буде присвячений весні, а також на підтримку наших воїнів, ⚔️ які боронять свободу України! Долучитися може люба представниця прекрасної статі, яка має велосипед 🚲 і обожнює на ньому катати!

До участі запрошуються всі жінки, які люблять весну, красиві сукні, стильні капелюшки, підбори та велосипедні прогулянки! На цьому заході ви зможете насолодитися красою природи та нашого міста, зустріти нових людей, а також показати свій стиль та оригінальність.

👗 Вітається будь-яке вбрання, стиль образу довільний! Вибір за вами, дівчата!😉 А, от спортивний одяг ❌ Заборонено! Головне – це ваші посмішки та щира підтримка наших хлопців!

Наш велопробіг пройде в центрі міста, і ми зупинимось у кількох мальовничих місцях для фотосесії📷. Всі учасниці можуть бути впевнені в тому, що вони проведуть незабутній день, отримають багато позитивних вражень та емоцій, а також підтримають своє здоров'я та фізичну форму.

Долучайтеся до нашого весняного велопробігу, і ми обіцяємо, що вам точно сподобається!

Не має значення, який рівень вашої підготовки – наш велопробіг відкритий для всіх! Чекаємо на вас на старті весняного велопробігу!

🙃 Не забудьте взяти з собою велосипед 🚲. Ми рекомендуємо взяти також сонячні окуляри 👓.

Немає коментарів:

Дописати коментар