20.04.15

Потрібні активісти для «Вишиваного шляху» (веломаршрут Україною)

Для реалізації наступного етапу створення маршруту "Вишиваний Шлях" потрібні волонтери. Прохання відгукнутися усім, хто бажає долучитися до перевірки маршруту, тобто його фізичного проїзду на велосипеді, в наступних областях: Закарпатській, Львівській, Тернопільській, Рівненській, Хмельницькій, Житомирській, Київській, Черкаській, Полтавській, Харківській.

Основна мета цього етапу проекту:
  1. Фізично перевірити маршрут на предмет можливості проїзду по ньому на велосипеді 
  2. Відкоригувати маршрут в разі необхідності 
  3. Записати GPS трек маршруту за допомогою GPS навігатора 
  4. Описати рекомендації щодо проїзду маршруту на складних ділянках 
  5. Зібрати інформацію про наявну на маршруті, або поруч з ним, туристичну інфраструктуру: місця для ночівлі та туристичні об’єкти. 
За цим посиланням Ви зможете ознайомитися з онлайн версією маршруту https://www.google.com/maps/d/edit?mid=z_kzSwIcFwFI.k-GqKCKGOrds

Бажаєте долучитися? Заповніть цю реєстраційну форму http://goo.gl/forms/m4TYNo09mY та станьте частиною команди, яка втілює ідею створення "Вишиваного Шляху" в життя!


Технічне завдання
Перевірки маршруту «Вишиваний Шлях»

Мета:

Фізично перевірити онлайн версію маршруту «Вишиваний Шлях» (завантажити карту маршруту)

Коли:

Фізична перевірка маршруту в кожній із областей, через які проходить маршрут, має бути здійснена до 1 червня 2015.

Яким чином:

Для фізичної перевірки всього маршруту (від Ужгорода до Харкова) створено 10 команд, по одній в кожній із 10-ти областей, через які проходить Вишиваний Шлях, а саме: Закарпатській, Львівській, Тернопільській, Рівненській, Хмельницькій, Житомирській, Київській, Черкаській, Полтавській, Харківській. Кожна з 10-ти команд відповідальна за перевірку маршруту у своїй області. Початок та кінець частини маршруту, що проходить в конкретній області, рахується від центральної площі населеного пункту, найближчого до кордону суміжних областей. Це має забезпечити максимально точну склейку GPS треку всього маршруту.

Завдання. Що потрібно зробити:
  1. Фізично перевірити маршрут на предмет можливості проїзду по ньому на велосипеді
  2. Відкоригувати маршрут в разі необхідності
  3. Записати GPS трек маршруту за допомогою професійного обладнання - GPS навігатора
  4. Описати рекомендації щодо проїзду маршруту на складних ділянках
  5. Зібрати інформацію (опис, контакти, фото/відео, або ж лінки на цю інформацію в інтернеті) про наявну на маршруті, або поруч з ним, туристичну інфраструктуру: а) місця для ночівлі (хостели, бюджетні готелі, приватні садиби, кемпінги та інші місця, де можна зупинись переночувати); б) уристичні об’єкти (пам’ятки архітектури чи природи, музеї, замки/фортеці і т.п.). Вся зібрана інформація буде використана для наповнення веб-сайту маршруту, мобільного додатку та включена до друкованого путівника маршруту. Форма для збору інформації додається.
  6. Всю зібрану інформацію, матеріали, рекомендації, GPS трек передати проект менеджеру та координатору проекту – Анатолію Циркуну (tel.: 067-769-86-58, e-mail: tsyrkun.a@gmail.com) після перевірки маршруту, але не пізніше 1 червня 2015. 
Основні вимоги до перевірки маршруту:
  1. Маршрут має проходити переважно через сільську місцевість, грунтові дороги та стежки. Ні в якому разі не через автомагістралі.
  2. Маршрут має проходити через максимальну кількість цікавих туристичних об’єктів, рекомендованих до відвідування та охоплювати гарні краєвиди.
  3. На маршруті має бути максимальна кількість необхідної туристичної інфраструктури. Особливе значення надається місцям для ночівлі (хостели, бюджетні готелі, приватні садиби, кемпінги).
  4. Можливість зупинитися на ночівлю приблизно через кожні 20 км. маршруту.
Хто потрібен:

Активісти та волонтери, бажаючі долучитись до фізичної перевірки маршруту «Вишиваний Шлях» згідно умов та завдань цього технічного завдання (ТЗ).

Хто має бути в команді:

На нашу думку, для ефективного виконання завдання, команда може складатись із 3-4 осіб:
  1. професійного велосипедиста - провідника велосипедних турів;
  2. велосипедиста, який вміє професійно записувати GPS трек маршруту;
  3. фото/відео оператора, який зніматиме матеріал про туристичну інфраструктуру та об’єкти;
  4. туристичного блогера, який збиратиме текстову інформацію та описуватиме туристичну інфраструктуру та об’єкти.
Це є лише нашою рекомендацією щодо формування та оптимальної кількості учасників групи для перевірки маршруту. Кожен з членів команди має у своєму розпорядженні велосипед.

Контакти:
Анатолій Циркун, координатор проекту
tel.: 067-769-86-58
Сторінка «Вишиваного Шляху» в Facebook: https://www.facebook.com/VyshyvaniyShlyakh

Немає коментарів:

Дописати коментар