08.12.14

Велосипедом на роботу: поради роботодавцям!

10 причин, чому роботодавець повинен розвивати велопоїздки серед персоналу

1. Економія грошей
Як правило, організації (в Європі) можуть зекономити до 13,8% від загальної вартості заробітної плати у зв'язку із зменшенням частки соціальних платежів для непрацездатних осіб.

2. Здоровіше персонал - вище продуктивніть праці
Люди, які їздять велосипедом на роботу, працюють ефективніше та мають менший рівень сметрності.


3. Покращення емоційного стану
Окрім здоров'я фізичного, їзда на велосипеді має величейний позитивний вплив і на эмоційний стан, додає впевненості в собі, підвищує стресостійкість (і на роботі теж).

4. Екологічні переваги
Середньостатистичний автомобіліст щодня долає близько 6 км шляху до роботи в кожну сторону. Якщо автомобілістів пересадити на велосипед, це дозволить скоротити шкідливі викиди CO2 на 0.5 тони в рік на одне авто. Позитивні новини для корпоративної соціальної відповідальності.

5. Зменшення парковок та заторів
Як правило, парковка автомобілів для персоналу є платною та зазвичай оплачується або роботодавцем, або безпосередньо самими власниками авто. Скорочення парковочних площ дозволить зекономити значні суми, які можна буде витратити в інших цілях.

6. Брендинг роботодавця
Велосипедом на роботу — це гарний стимул для брендингу роботодавця. Відповідно, популяризація велопоїздок серед працівників може бути корисною в бізнесі. Також це відображає рівень піклування про персонал.

7. Збереження цінних працівників
Зазвичай, роботодавці економлять на створенні умов для працівників з велосипедами. Нажаль, це може бути одним із факторів, які будуть вирішальними для цінних кадрів, які мають намір піти з організації

8. Низькі або нульові витрати на реалізацію
Місцеві органи влади або організації, які мають цільові програми підтримки велосипедистів, цілком вірогідно, будуть взаємодіяти з роботодавцями, які проявлять бажання розвивати велопоїздки на роботу.

9. Капітальні затрати
Вартість засобів, пов'язаних з велопоїздками персоналу, можна розглядати як капітальні інвестиції. Відповідно, на них можливо нараховувати амортизацію.

10. Додаткові переваги
Деякі постачальники велосипедів та велоаксесуарів надають групові знижки для велоспільнот. Якщо роботодавець створить таку спільноту серед колективу, з'явиться можливсть додаткового заохочення велосипедистів.


Джерело: www.personneltoday.com

Немає коментарів:

Дописати коментар