12.06.14

ВЕЛО-МОТОПРОБІГ "ЗА МИР І ЄДНІСТЬ" В ХОРОЛІ


У Хоролі 14 червня о 16:00 біля пам'ятника Т.Г. Шевченку розпочнеться акція «Вело-мото пробіг за мир і єдність України».

Мета акції: патріотичне виховання молоді, та привернення уваги громадськості, що Хорол єдиний, що Хорол – разом з усією Україною за мир і єдність! Україна неподільна, і ніякі перешкоди не можуть роз'єднати наших українців.

План проведення акції:
1. Реєстрація, інструктаж учасників акції відбудеться 14 червня о 16:00 біля пам'ятника Т.Г. Шевченку (дітям до 16 років обов'язковий дозвіл від батьків).
2. Офіційне відкриття акції «Вело-мото пробіг за мир і єдність України» (бажано знати слова державного гімну України)
3. Після відкриття, вело-мото колоною, всіма учасниками пробігу здійснюється заїзд за маршрутом: пам'ятник Т.Г.Шевченку – кільцеве перехрестя по вул. Кременчуцька – пам'ятник Т.Г.Шевченку.
4. Діти залишаються біля пам'ятника, де на них чекає розважальна програма, конкурси, подарунки і морозиво :) 
5. Доросла категорія і самі витривалі продовжують маршрут за напрямком: пам'ятник Т.Г.Шевченку – автомагістраль Київ-Харків (ДРП 5) – село Вишняки – пам'ятник Т.Г.Шевченку.
6. По приїзду всіх учасників вело-мото пробігу, відбудеться концертний виступ за участю хорольських рок-гуртів, та місцевих талантів.
7. Офіційне закриття акції «Вело-мото пробіг за мир і єдність України» (гімн України).
Під час проведення заїзду учасників акції буде забезпечено супроводом машин ДАІ, та каретою швидкої допомоги. Всі дії погоджено і підтримано хорольською міською радою.

З собою мати: гарний настрій, веселих друзів, національну символіку (бажано одягнути вишиваночку), трезву голову, ну і звісно ЗАЛІЗНОГО КОНЯ зарядженого водичкою :)))

Немає коментарів:

Дописати коментар