23.07.11

Спортивно-польова гра «Співдружність-2011» анонс

За ініціативи Полтавської міської громадської організації «ВелоПолтава» в суботу 30 липня на правому березі Ворскли, на відстані 1 км нижче за течією від греблі в с. Нижні Млини відбудеться спортивно-польова гра «Співдружність-2011». Захід проводяться з метою розвитку та популяризації активного відпочинку серед населення, підвищення рівня фізичної культури і спорту, сприяння формування здорового способу життя населення.
Захід передбачає змагання на таких етапах:
  • Велосипедний – проходження смуги перешкод, подолання певного маршруту за легендою з елементами орієнтування, виконання додаткових завдань на контрольних пунктах. 
  • Стрільба з пневматичної зброї по паперових мішенях.
  • Водний – подолання визначеної ділянки річки на туристичній байдарці.
  • Страйкбол – проходження окремої ділянки місцевості з використанням військового спорядження, страйкбольної зброї, виконання технічних та тактичних завдань (знешкодження кулеметника, проходження смуги перешкод, прицільна стрільба тощо).
  • Крутопохила переправа (тролей) – швидкісний спуск з гори по мотузці, що натягнута під гострим кутом до поверхні землі.
У заході можуть брати участь члени колективів фізкультури, туристських і спортивних клубів, громадських організацій, навчальних закладів, жителі міста та області. Кількість команд – не більше 10. До заходу допускаються учасники, які мають власний технічно справний велосипед, необхідний туристський та спортивний досвід, не мають медичних протипоказань, та виконують умови проведення заходу.

До уваги глядачів! Більша частина етапів буде проходити на Ваших очах і Ви не тільки зможете підтримати улюблену команду Вам, але і бачити її результати при проходженні окремих етапів. Після закінчення гри Вам буде надана можливість випробувати на собі все те, через що пройшли учасники (стрільба, байдарка, тролей). Також для учасників гри та зареєстрованих вболівальників буде організоване гаряче харчування на «польовій кухні» (керівництво Полтавської райдержадміністрації проти масового харчування).

Загальне керівництво підготовкою та проведенням заходу здійснюють Полтавська обласна федерація Федерації спортивного туризму України, Полтавський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Полтавська міська організація творчої молоді «Коло тебе», Полтавська міська громадська організація «ВелоПолтава», туристсько-спортивний клуб «СПЕЛЛЕРС», туристичний клуб «Крепкие орешки», страйкбольна команда «2RGR».

Зареєструватися можна на форумі «БЫСТРЕЕ ВЕТРА»

Гра відбудеться за любої погоди!
Аналогів цій грі на Україну ще не було!

Немає коментарів:

Дописати коментар