24.05.21

📅 30.05.2021 • ВЕЛОДЕНЬ • ПОЛТАВА • 2021

ВЕЛОДЕНЬ 2021 У ПОЛТАВІ !

Це день, який з нетерпінням чекають всі, без виключення, велолюбителі, велоспортсмени, велотуристи, та і прості прихильники активного способу життя!

Вже більше десяти років у нашу місті проходять яскраві велопаради, які демонструють все більш зростаючу популярність ВЕЛОСИПЕДУ! Прихильники велоруху вже помітили, що велопаради, за ці роки, відбуваються в різному форматі, з різною кількістю учасників та з різними спортивно-розважальними заходами…
Цього року ми хочемо, щоб про наше ВЕЛОСВЯТО, дізналося і побачило ще більше полтавчан та гостей нашого міста! Ми проїдемо трьома різними колонами з різних мікрорайонів Полтави до місця традиційного, загального збору.

Велолюбителі почнуть збиратися в районах свого проживання, щоб потім спільною колоною вирушити до центральної частини міста  –  Корпусного саду.

🚩 Половки, Браїлки, (Сади І) – зупинка Бібліотека, вул. Великотирнівська, 25/2;
🚩 Алмазний, Сади І, ІІ, ІІІ – Сонячний годинник в Алеї Слави, вул. 23 Вересня;
🚩 Левада, Поділ – біля магазину «МаркетОПТ», бульвар Б.Хмельницького.

Трьома різними маршрутами велоколони вирушають до Центру міста і після збору в Корпусному парку  –  починаємо велопарад, спільною, великою велоколоною!


Схема місць збору і руху

ПРОГРАМА ВЕЛОДНЯ
🕓 10:00 – 10:30 збір в трьох точках Полтави, формування колон;
🕓 10:30 – СТАРТ усіх колон з районів міста;
🕓 10:30 – 11:10 велопробіг вулицями міста в Корпусний сад;
🕓 11:30 – СТАРТ спільної колони з Корпусного саду;
🕓 11:30 – 12:30 велопробіг по «кільцевому маршруту»;
🕓 12:30 – чекаємо пропозиції на проведення «заміської частини» та шукаємо спонсорів.

Під час заходу дотримуйтеся карантинних вимог за рекомендацій МОЗ через COVID-19.

Велопробіг дозволить велоспільноті привернути увагу до наших проблем:

✔ Покажемо як нас багато в Полтаві, що дозволить нам достукатися до суспільства і влади та заявити що безпечна велоінфраструктура це нагальне питання, яке треба вирішувати терміново, задля збереження життя і здоров’я містян!
✔ Проїжджаючи по вулицях міста нагадуємо про безпечну відстань до велосипедиста. Для нас важливо донести до влади і суспільства, що найбезпечніший вид транспорту в умовах пандемії в місті немає безпечних умов для їзди вулицями міста.

Не забуваємо, що Велодень, це наше головне свято, і тому вітається гарний настрій, яскраві образи, стильні ровери та велосипеди, оригінально представленні численні велогрупи та велокоманди, яких в останній час з'явилося дуже багато!

#ВелоденьПолтава #poltavaride

1 коментар:

  1. Главное чтобы погода не подкачала, а то на сейчас смотрю будем в дождевиках

    ВідповістиВидалити