05.10.17

Увага! Cутінки: безпечна велоосінь! (АНОНС)


Несподівано швидко на зміну літньому теплу та сонечку, прийшла осіння прохолода, опади та скорочення світлої частини доби. Багато, хто з досвідчених велолюбителів, заздалегідь готується до цієї пори року. Вже приготували теплі велорукавички, бафи, одяг з світлоповертаючими елементами, встановили на свої ровери переднє світло та стоп-ліхтарики.

Але, дехто, ще зволікає, та виїжджає на вулиці міста та автошляхи, на не обладнаних, згідно правил дорожнього руху, велосипедах, і тим самим наражає себе та інших на небезпеку.

Щоб, застерегти та попередити велолюбителів Полтави та області, ГО «ВелоПолтава» та Патрульна Поліція Полтави проведуть 6 жовтня Акцію по роз'ясненню специфіки велосипедного руху в осінньо-зимовий період. Патрульний екіпаж та велоактивісти роздадуть друковані пам'ятки, світловідбивачі, розкажуть про безпеку на шляхах.

Будемо сподіватись, що цей захід послугує збереженню здоров'я, або навіть життя, та вбереже від прикрих випадків під час поїздок на роботу чи навчання, велопрогулянок, тощо...

Запрошуємо велолюбителів міста долучитися до цієї акції 06.10.2017 о 16:00.


Немає коментарів:

Дописати коментар