09.09.16

Електронні сервіси - це просто


З метою залучення громадян до активного використання державних послуг і сервісів, які надаються в електронній формі на державних і недержавних веб-порталах ГС "Полтавська громада спільно" з ГО "ВелоПолтава"  розпочали реалізацію проекту за фінансової підтримки Полтавської ОДА.

- Проект спрямований на поліпшення якості інформації щодо використання державних послуг і сервісів, які надаються в електронній формі на державних і недержавних веб-порталах, та збільшення кількості громадян, які активно використовують технології електронного урядування в повсякденному житті. - розповідає Станіслав Беньковський, координатор проекту.

Серед основних заходів - налагодження контактів з громадськими закладами в кожному районі для надання послуг доступу до сервісів електронного урядування та проведення на їх базі семінарів-тренінгів для персоналу та жителів районів «Електронні сервіси - це просто».

Зазначені заходи дозволять жителям сіл, селищ і міст Полтавщини вивчити та використовувати електронні послуги, які надають Міністерство юстиції, МВС, Пенсійний фонд, Фіскальна служба, портали Державних послуг iGov, Публічних коштів, Відкритих даних, Прозорро, Суспільство і влада тощо.

Зважаючи на суспільну значимість, закликаємо громадських активістів з усіх районів Полтавської області долучитися до організації заходів на місцях.

Контакти для співпраці: Станіслав Беньковський, 0667896468, phrazom@gmail.com.

Немає коментарів:

Дописати коментар