09.09.15

Запрошуємо на Ретро-Вело-Парад у стилі 60-х


Що? Ретро-Вело-Парад в стилі 60-х років ХХ століття
Де? Полтава, Корпусний сад
Коли? 19 вересня 2015 року збір об 11:00, старт о 12:00

Маршрут? Корпусний сад - вул. Парижської комуни - Біла альтанка - вул. Жовтнева - вул. Комсомольська - вул. Гагаріна - вул. Пушкіна - вул. 1100-річчя Полтави - вул. Жовтнева - ТРЦ "Київ"



Навіщо? Покажемо жителям і гостям міста, що на велосипеді можна їздити не тільки в спортивному одязі та на спортивних велосипедах, а і в стилі ретро!

На чому приїхати? Давайте дістанемо з горищ старі велосипеди дідусів і бабусь і дамо їм друге життя

В чому їхати? 60 роки різноманітні на вибір одягу. Це може бути як і стриманий стиль Жаклін і Джона Кеннеді, так і веселий і життєрадісний стиль хіппі та стіляг. Так що фантазуйте і насолоджуйтесь підготуванням майбутніх вбраннів)

Що з собою брати? Вірного залізного коня (Десна, Україна і тощо), гарний настрій, друзів, дітей.

Наприкінці нашого велопробігу, тобто на фініші у ТРЦ "Київ" відбудеться розіграш подарунків від наших партнерів: магазину "ВЕЛОЦЕНТР", майстерні "Причандалля", нашої чарівної майстрині Тетяни Філенко а також ТРЦ "Київ".

Довідково

Велопарад проходить в рамках проведення Європейського тижня мобільності в Полтаві, Україні та Європі.

Велопарад проводиться у співпраці з веломагазин «Велоцентр», ТРЦ «Київ», майстерня хенд-мейд «Причандалля», виробничі інтерьєрних іграшок Тетяни Філенко.

ГО «ВелоПолтава» створена у 2009 році, зареєстрована у 2012 р. Метою діяльності є популяризація велоруху та велоспорту в Полтаві та області. 

2 коментарі: