03.08.15

Запрошуємо приєднатися до велофлешмобу «Windows go biking»

6-7 серпня у Полтаві відбудеться фінальний етап Всеукраїнського велофлешмобу «Windows go biking» / «Центри «Вікно в Америку на велосипедах». Попередні відбулися у містах Тернопіль, Луцьк та Дніпропетровськ.

Активісти ГО"ВелоПолтава" запрошують велолюбителів підтримати та прийняти участь у цьому цікавому заході. Тим самим, підтвердити імідж нашого міста, як міста, не тільки духовної столиці України, а й міста студентів, науковців, прогресивної молоді та прихильників здорового та активного способу життя!


Метою акції є провести не традиційний бібліотечний захід, а акцію, що об'єднає бібліотекарів центрів "Вікно в Америку" з різних міст України, користувачів бібліотеки, любителів книг і велосипедів. Всі зусилля будуть направлені на популяризацію діяльності центрів, сучасних бібліотечних послуг, можливості безкоштовно покращити знання англійської мови використовуючи ресурси бібліотеки, та залучення до здорового способу життя жителів міста Полтава.

6 серпня о 16.00 відбудеться презентація проекту «Windows go biking» / «Центри «Вікно в Америку на велосипедах» в приміщенні Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені І. П. Котляревського за участю автора ідеї Драч Ірини (керівник центру «Вікно в Америку» для майбутніх лідерів Тернопільської обласної бібліотеки для молоді), та організаторів велофлешмобів «Windows go biking» в м. Луцьк (Пишнюк Олена - керівник центру «Вікно в Америку») та м. Дніпропетровськ (Світлана Усенко - керівник центру «Вікно в Америку»).

7 серпня о 16.00 бібліотекарі та користувачі Полтавського центру "Вікно в Америку" впродовж двох годин будуть їздити на велосипедах центральними вулицями Полтави. Учасники флешмобу будуть роздавати заздалегідь підготовлені інформаційні матеріали з рекламою сучасних бібліотечних послуг у місті Полтава. У такий спосіб активісти хочуть показати містянам, що велосипед – це тренажер для тіла, а книжка – тренажер для розуму. До велофлешмобу приєднаються координатори американських куточків з Тернополя, Луцька, Дніпропетровська та волонтер Корпусу Миру Barry Gropp.

Стартуватиме велофлешмоб від будинку Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки за адресою вул. Леніна, 17, 7 серпня 2015 року о 16.00. Плануємо завершити акцію біля Ротонди Дружби створенням символічної "павутини дружби".

1 коментар: