21.05.15

Автолюбителі закликають велолюбителей до спільного патрулювання!


З запізненням, яке виникло з технічних причин )), хочемо повідомити велоспільноту та всіх небайдужих людей про зустріч-знайомство з активістами UPC PATROL POLTAVA. До, речі вони і були ініціаторами початку спілкування - між авто- та велоактивістами міста.

В зв'язку з зростаючою кількістю автомобільних та велокрадіжок, їх розкомплектацією, така розмова та координація спільних дій давно назріла.

UPC PATROL POLTAVA пропонують здійснювати спільне нічне патрулювання вулиць міста, для виявлення підозрілих осіб, та їх незаконих дій, інших правопорушень.


Координація та технічні питання, моменти взаїмодії під час патрулювання будуть відбуватися в офісі на Боженка 9. Також потрібну інформацію та відповіді на свої питання можна буде знайти ВКонтакте http://vk.com/id289813802.

Тож закликаємо всіх небайдужих велосипедистів міста, щодо попередження крадіжок велосипедів, автомобілів та інших протиправних дій, приймати участь у патрулюванні нашого міста!Якщо,не ми то хто ж краще подбає про наші любимі байки, та їх збереження!




Немає коментарів:

Дописати коментар