07.04.14

З новим велосипедом новий велосезон!

Потроху, помаленьку, весна набирає обертів та заявляє про себе теплими промінчиками сонця, першими весняними квіточками і маленьким зеленим листячком. Яскраве сонечко та погожі теплі дні так і манять після зими до велопрогулянок а також велоподорожей…
Полтавські велолюбителі вже відкрили велосезон і ось на Великдень готуються до першої в цьому році весняної велоподорожі південною Полтавщиною. Протягом трьох вихідних днів велотуристи проїдуть шляхами Козельщинського, Глобинського, Кременчуцького районів Полтавського краю, та Онуфріївського району Кіровоградщини.
Вже з першого велоПВД виходить на новий рівень розвитку велоруху у нашому місті та області тісна співпраця та дружба з магазином "ВЕЛОЦЕНТР" - давнім партнером ГО "ВелоПолтава".
Так для нашого проекту "Доступний велотуризм" ВЕЛОЦЕНТР надає новенький, сучасний МТБ-велосипед торгової марки LEON. Тепер вже бувалі велотуристи, які хочуть прийняти участь у велопоходах, але на разі не мають власного "залізного друга", так і новачки, які бажають долучитися до чудового світу велотуризму, зможуть випробувати та поділитися своїми враженнями від велосипеду LEON. Для цього необхідно, завчасно звернутись до ГО "ВелоПолтава".
Велосипед пристосований та налаштований для подолання ґрунтових, так асфальтованих шляхів, а також бездоріжжя… На час велоподорожей він обладнується велобагажником…
- Сподіваємося, що така співпраця між "ВелоЦентром" та "ВелоПолтавою" підуть на користь розвитку велотуризму у нашому місті! - говорить Валерій Нурумов, голова правління ГО "ВелоПолтава".

Немає коментарів:

Дописати коментар