18.01.14

"ВелоПолтава" в 2013 році

Як, вже повелося, що наприкінці року та на початку нового, кожна людина, родина, колектив підбиває, підводить підсумки зробленого за минулий рік, та будує свої плани намайбутнє… Ось і ми, як невеличка велородина, хочемо ще раз згадати рік, що минув, та окреслити свої мрії та задуми на рік прийдешній!

КУЛЬТУРНО-МАСОВІ ЗАХОДИ 
В цілому, багато запланованого вдалося виконати, але деякі заходи та велопоходи не відбулися з різних на те причин… Але, ми тішимо себе надією, що новий 2014 рік тільки но почався, і як ми його проведемо залежить тільки від нас та всієї велогромади нашого міста. 
Розпочався 2013 рік з велосипедно-кулінарного заходу - «Вечір на Леваді, поблизу Полтави!»
Як завжди разом з вами, ми "Відкривали" та "Закривали" Велосезон 2013 … 
А такі вже всім відомі та популярні Велопарад дівчат та Велоніч, пройшли у новому форматі - вони набули тематичного окрасу… Так дівчата відтворили епоху Стендаля проїхавшись у червоному та чорному, а традиційну Велоніч було “розфарбовано” в яскраві гавайські кольори! 
Ці ідеї прийшлися до душі велолюбителям, то ж плануємо і далі розвивати їх в цьому році! 

ТУРИЗМ 
З метою популяризації активного відпочинку в рамках нашого проекту "Доступний велотуризм" були проведені цікаві велоекскурсії містом: 
Щоб спробувати та дізнатися - що таке велотуризм, були проведені наступні велопоходи вихідного дня: 
Крім цього бажаючі могли спробувати себе у баготоденних велопоходах: 
В рамках проекту "МАНДРУЙМО ПОЛТАВЩИНОЮ" було продовжено маркування нових маршрутів з активним способом пересування в Опішні, та відкрито новий туристичний маршрут "Сільскими околицями"... 

СПОРТ 
Команда "ВелоПолтави" прийняла участь у Чемпіонаті Полтавскої області по ТВелТ та здобула призові місця. 

СОЦІАЛЬНІ ТА ІНШІ ПРОЕКТИ 
Продовжили ми в 2013 році спілкування з вихованцями інтернату № 2 ім. Крупської м. Полтава,  та налагодили відносини з Андріївським інтернатом Новосанжарського району - вручені подарунки та велосипеди, які були зібрані з велозапчастин, наданими полтавськими велолюбителями, вихованцям Андріївської спеціалізованої школи-інтернату Новосанжарського району під час лінійки з нагоди завершення учбового року та свята "Вогнища". 

Активісти "ВелоПолтави" також підтримують екологічні акції. Так разом з іншими організаціями були проведені акції у Дендропарку. Не залишились осторонь проблем зелених насаджень нашого міста і увійшли до ініціативної групи "Збережемо Гришків ліс"

Представники нашої громадської організації "ВЕЛОПОЛТАВА" брали участь у різноманітних конференціях, форумах та виставках: 
- у ІІ Міжнародній конференція "Безпека пішоходів і велосипедистів", яка проходила з 19 по 22 червня 2013 року в Києві. Учасники конференції мали змогу прослухати також доповіді полтавок Вікторії ІВАСЕНКО - "Засоби забезпечення безпеки дорожнього руху з урахуванням потреб маломобільних груп населення" та Ліни СМІЛЯНЕЦЬ – "Засоби забезпечення комфортного руху велосипедистів у вулично-дорожній мережі населених пунктів"; 
- у п'ятій щорічній міжнародній конференція з питань велотранспорної політики "Велофорум-2013", що проходила у Полтаві. Так Ліна Смілянець ознайомила учасників конференції з оглядом діючої нормативно-правової бази, яка регулює розвиток міської велоінфраструктури, а Юрій Репало поділився досвідом розвитку проектів "Доступний велотуризм" та "Мандруймо Полтавщиною"; 
- у Міжнародному бізнес-турсалоні "Полтавщина-2013" взяли участь Валерій Нурумов та Юрій Репало і в його рамках провели велоекскурсію містом-курортом Миргород.

Немає коментарів:

Дописати коментар