23.10.13

Закриття ВЕЛОСЕЗОНУ-2013

Ось уже і позаду теплі, літні дні... Сонячні промінчики, вже не так дарують нам своє тепло... А, осінній вітерець все частіше продуває велоформу, та нагадує нам про теплі речі... Все менше, та менше стає сприятливих та погожих днів для покатеньок та велопрогулянок... А, де хто вже мріє про улюблені зимові розваги та захоплення... 
І, тому активісти "ВелоПолтави" та форуму "Быстрее ветра" пропонують проїхатись всім разом та попрощатися з Велосезоном-2013 !
Дата зустрічі - 26.10.2013
Місце зустрічі традиційне - Корпусний сад
Час зустрічі - 12:00

До загального місця збору збираємося колонами з різних куточків міста. Починають рух наші добровільні помічники, а ми вже всі разом приєднуємось до найближчого маршруту слідування!

Маршрути та точки збору по районах (початок руху об 11:30):
1. Браїлки-уч. Зв'язку: Танк - вул. М. Бірюзова - пам. Зигіну (додаткова точка збору) - вул. Жовтнева - Корпусний сад ;
2. Половки-Алмазний: зуп. Бібліотека - вул. В.Тирнівська - Сади-1 - вул. Г.Сталінграда - Сади-2 - вул. Баяна - Вічний вогонь (додаткова точку збору) - вул. Сінна - вул. Жовтнева - Корпусний сад;
3. Левада-Поділ: зуп. Чураївни - прост. Миру (об'їзна) - вул. Леніна - кафе "Хуторок" (додаткова точка збору) - вул. Леніна - Корпусний сад.

Колони рухаються без поспіху, швидкість орієнтовно 15 км/год, щоб всі без труднощів змогли приєднатися! А, кожний велосипедист починає свій рух, не обов'язково з початкової точки збору, а приєднується до колони на маршруті, в найближчій точці від свого місця проживання! 

О 12:00 збираємося у Корпусному Парку, спілкуємося, фотографуємося... 

Після проїзду центральною частиною, вирушаємо за місто - в Н.Млини для дружнього та невимушеного спілкування! 

Увага! 
Харчі, смачні напої та інше беремо з собою зазделегідь - зупинок по маршруту не буде! А, от гарний настрій, кольорові кульки, спортивні розваги, креативний підхід тільки вітаються!


Переглянути Закриття ВЕЛОСЕЗОНУ 2013 на карті більшого розміру

Немає коментарів:

Дописати коментар