25.06.12

Крос-кантрі гонка «Полтавська битва»

З нагоди 50-річчя Полтавського міського парку та до Дня молоді в дендропарку відбулася «Полтавська битва». Цього разу в битві змагалися велолюбителі на крос-кантрійній гонці. Участь у змаганнях прийняли 38 спортсменів-любителів різного віку та статі. Наймолодшому учаснику було 15 років, найстаршому - 51. На старт також вийшли дівчата. Всі учасники змагалися у відповідних категоріях: «експерти-чоловіки»; «любителі-чоловіки»; «любителі-жінки»; «юніори». На «битву» також приїхали гонщики з Харкова, Кривого Рогу, Комсомольська та Одеси.
Перед стартом директор дендропарку Михайло Шлафер розповів про історію Полтавського міського парку, перспективу створення екскурсійного веломаршруту, а також побажав учасникам успіху та радив під час проходження траси звернути увагу на красу природи.
І вже згодом стартували «любителі-чоловіки», за ними «юніори» і потім «любителі-жінки». «Експерти-чоловіки» завершили змагання.
Серед «юніорів» переміг Микола Панібратець з Комсомольська, серед «любителів-жінок» першою була Катерина Буракова з Полтави, серед «любителів-чоловіків» перемогу отримав Ілля Самсонов з Харкова, а в категорії «експерти-чоловіки» швидше за всіх проїхав полтавець Юрій Токарь.
Переможці отримали медалі та грамоти, а також призи від магазину "ВЕЛОЦЕНТР", піцерії "Віва піца". Крім цього кожному переможцю від секретаря міської ради Оксани Деркач був вручений настінний календар з чудовими видами дендропарку.
Змагання відбулися з ініціативи спортсменів-любителів нашого міста та за сприянням Громадської організації "ВЕЛОПОЛТАВА", а також підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавського міськвиконкому, КП «Декоративні культури» Полтавської міської ради, ТМ «Зіньківське джерело», велосервіса «Ніпель».

Немає коментарів:

Дописати коментар